İYTE Kimya Zirvesi
2. Kimya Zirvesinde sektörün farklı alanlarından uzmanlar bir araya gelerek daha temiz bir dünya, daha gelişmiş bir ülke için fikirlerini paylaşacak.

İYTE Girişim Topluluğunun katkılarıyla düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenen zirvede, sektörün değişik alanları, etkilendiği etmenler, ihtiyaç duyduğu alanlar, aldığı yatırımlar ve bu alanda yapılan girişimler ele alınacak. Öğrencilerin mezuniyet sonrası rekabeti tanıması, sektörü tanıması, panel aralarında firma stantlarını ziyaret ederek staj imkânları hakkında bilgi sahibi olması amaçlanıyor.

Gün geçtikçe önem kazanan kimya sektörünün farklı paydaşlarının aynı platformda buluştuğu zirveye tüm İYTE’liler davetlidir.

Yer   : Kütüphane Gösteri Merkezi
Tarih: 20 Nisan 2017 (Perşembe)
Saat : 10.30

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 21.04.2017 13:48