35 Saatlik Bir Maraton: Hack4Energy

İzmir Kalkıma Ajansı’nın Start In İzmir platformu ile İzmir girişimcilik ekosistemine yaptığı katalizör etkisi, Teknopark İzmir’in enerji alanında kümelenme misyonu ile birleşti ve sonuç 35 saat sürecek bir maraton: Hack4Energy.

Enerji alanında daha önce proje yapmış, prototip geliştirmiş, akademik çalışma yapmış, profesyonel olarak çalışmış, bir girişim yapmış veya ilgili alanda kendini geliştirmiş/geliştirmek isteyen öğrenciler, çalışanlar, girişimciler ve akademisyenler Hack4Enerji’de buluşuyor.

Takımlar halinde veya bireysel başvuru yapılabilir. Bireysel başvuru yapanların etkinlik günü bir araya getirilerek takım oluşturmaları sağlanacaktır.

Etkinlik, İzmir’in en özel coğrafyalarından biri olan Urla-Karaburun-Çeşme kesişimindeki İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) içinde bulunan Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 26 Nisan 2017 (Çarşamba)

Detaylı Bilgi ve Kayıt:  http://hack4energy.com

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 21.04.2017 13:48