TAMİKAM Bahar Etkinlikleri

İYTE Tasarım, Mimarlık ve Kent Araştırmaları Merkezi (TAMİKAM) "Yanıbaşımızdaki Araştırmalar Seminer Serisi" ile 2017 Bahar dönemi etkinliklerine başlıyor.

İYTE ev sahipliğinde yapılan etkinliklerin ilk serisinde, Doğa Derneği Enstitüye konuk olacak ve “Seferihisar Doğa Mirası Projesi” semineri düzenlenecek.

Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda düzenlenecek olan etkinlik, tüm İYTE’lilerin katılımına açıktır.

TAMİKAM "Yanı Başımızdaki Araştırmalar Seminer Serisi" 2017 Bahar döneminin ilk etkinliği “Seferihisar Doğa Mirası Projesi” seminerine ait detaylı bilgi alttaki görsellerde yer almaktadır.

Tarih: 13 Nisan 2017 (Perşembe)
Saat : 13.30
Yer   : Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonu