Akademi'de 8. Dönem KOSGEB İş Birliğinde Başlıyor
Teknopark İzmir tarafından, girişimciliğin özendirilmesi ve farkındalık oluşturulması, girişimcilik kültürünün güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılması, iş fikirlerinin nitelikli iş planlarına dönüşmesi amacıyla her yıl düzenlenen Tekno-Girişimcilik Eğitimleri’nin 8.si bu yıl KOSGEB iş birliğinde başlıyor.

“KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” ile birleştirilen 8. Tekno-Girişimcilik Akademisi’ne katılmaya hak kazanan girişimci adayları, eğitim sonunda KOSGEB Girişimcilik Destek Programı’ndan 50.000 TL geri ödemesiz hibe desteğinden faydalanmaya hak kazanacak.

Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi’nde düzenlenecek 8. Tekno-Girişimcilik Akademisi’ne katılmaya hak kazanan girişimciler ayrıca, Classboom ön kuluçka ve kuluçka merkezine kabul edilecek, ücretsiz ofis desteğinden de yararlanacak.

Son başvuru tarihi 17 Şubat 2017 Cuma günü (23:59) olan Akademide dersler 21 Şubat 2017 Salı günü başlayacak. Ayrıntılı ders programı, katılımcılara e-posta yoluyla bildirilecek.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 20.02.2017 14:17