YÖK’ten Fakülte Birincilerine Kutlama Belgesi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere kutlama belgeleri verildi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında İYTE Fakültelerine en yüksek puanla yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen tebrik belgeleri, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden ve Senato Üyeleri tarafından takdim edildi. Senato Salonunda 13 Aralık 2016 tarihinde düzenlen bir törenle belgelerini alan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Güden, kendi deneyimlerinden kesitler aktararak tavsiyelerde bulundu.

Törende, Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji Genetik Bölümünü birincilikle kazanan Elvin Başak, Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü birincilikle kazanan Ceren Ergüler ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümünü birincilikle kazanan İlayda Uncu’ya birincilik ödülleri verildi.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 13.01.2017 09:06